PRESS Asociace digitálního podnikání nabízí unikátní obsah a ochranu pro podnikatele

Dne 1.1. 2017 vznikl projekt Asociace digitálního podnikání (ADIPO), který si klade za úkol zvýšení konkurenceschopnosti firem a jednotlivců v oblasti internetové existence. Členům nabízí širokou řadu seminářů, kurzů a e-learningových programů zdarma. Členové mohou také čerpat řadu benefitů v podobě neomezeného přístupu k záznamům z konferencí či z privátních školení. Mohou stahovat elektronické knihy, audio podcasty a další obsah určený k osobnímu rozvoji.

Asociace digitálního podnikání (ADIPO) se narozdíl od jiných subjektů na trhu nezaměřuje čistě jen na elektronické obchodování (e-shopy). Obsah je tvořen tak, aby byl využitelný pro každého, kdo se rozhodne prostřednictvím internetu podnikat. Mohou to být fyzické osoby na volné noze, investoři, společnosti, ale i nepodnikající fyzické osoby.

Společné Česko i Slovensko

Asociace ADIPO zahájilo svoji činnost pro české, slovenské i další zahraniční členy. Internet nemá hranice a tak cílem asociace bude i v budoucnu neustále rozšiřovat své mezinárodní portólio.

Asociace ADIPO varuje před tzv. “kyberšmejdy”

S rostoucím on-line trhem roste i riziko, které ohrožuje jak prodejce, tak i spotřebitele. Cílem asociace je varovat před takovými subjekty a praktikami, které úmyslně protistranu poškozují. Seznam varování je členům průběžně zasílán.

Více informací naleznete na stránkách asociace www.adipo.cz

CO VÁS ZAJÍMÁ?